Palestine War

Το αίμα που χύνεται κάθε μέρα άδικα σε όλο τον Κόσμο γίνεται αιτία να συγχωρεί ο Θεός τις αμαρτίες μας και να μας δίνει Ζωη!

Πρώτος αδικοσφαγμένος είναι ο Ιησούς Χριστός που η Σταύρωση Του ζωογονεί όλο το Ανθρώπινο Γένος εις τον Αιώνα τον άπαντα διότι ηθελημένα δέχτηκε να πεθάνει για μας. Πλήρωσε το τίμημα για να μας δοθεί η δυνατότητα να γυρίσουμε με την Μετάνοια και Άφεση Αμαρτιών στον Τριαδικό Θεό και την Εκκλησία Του.

Διαμαρτυρόμαστε και τα βάζουμε με τον Θεό για τους αδικοσκοτωμένους κάθε μέρα, τους αρρώστους, τους πεινασμένους που πεθαίνουν στην Ουκρανία, τη Ρωσσία, το Ισραήλ, την Παλαιστίνη και αλλού, λες και ο Θεός είναι η αιτία του κακού.

Δεν ξέρω γιατί μας ευχαριστεί τόσο πολύ να Τον κατηγορούμε μέσα μας!

Και Αυτός ο Πανάγαθος, δέχεται την αδικία σε όλο τον Κόσμο σε κάθε εποχή και σβήνει τη βλασφημία μας και συγχωρεί τις αμαρτίες μας.

Εξισώνει την παγκόσμια διαχρονική αδικία με τη Σταύρωση του Υιού Του και συνεχίζεται η Ζωή στον Κόσμο!

Ω μακάριοι νεκροί, μακάριοι πεινασμένοι, μακάριοι αδικημένοι σε όλο τον Κόσμο σε όλες τις εποχές, σας ευχαριστούμε που μας δίνετε Άφεση Αμαρτιών και Ζωή Αιώνιο!

Ω Πανάγαθε Τριαδικέ Θεέ, Πατέρα Υιέ και Άγιο Πνεύμα, ευχαριστούμε που μεταμορφώνεις την αδικία των αδικημένων σε Ζωή για όλη τη Δημιουργία Σου!

Ανδρέας Χριστοφόρου

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή στην κορυφή