Πνευματική Σύναξη – Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Τεμβριά

 

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΊ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ:

Αυτή η πνευματική σύναξη διεξάχθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2021, στην Τεμβριά, επί ευκαιρίας της επισκέψεως του Ανδρέα Χριστοφόρου στην Κύπρο, πρώτου ξαδέλφου του πρωτοπρεσβύτερου π. Χριστοφόρος Δημητρίου.
Ο Ανδρέας Χριστοφόρου είναι συνεργάτης του Ι.Ν. Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου στις Συνάξεις που γίνονται εκεί. Έχει πνευματικό τον π. Χαράλαμπο Πανόπουλο, Αρχιερατικό της περιοχής Ζωγράφου Αττικής και προϊστάμενο του ανωτέρω Ιερού Ναού, ο οποίος έχει και την πνευματική επίβλεψη της ιστοσελίδας pothosmetanoias ελέγχοντας κάθε κείμενο, πριν αναρτηθεί.
Ο Ανδρέας έχει σπουδάσει νομική και μέσα από την ίδια του τη ζωή, καθώς και με τη θεολογική κατάρτιση που κατέχει, κάνεις ομιλίες σε συνάξεις στην Ελλάδα με την ευλογία του πνευματικού του πατέρα. Διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια πνευματική σχέση και επικοινωνία με τον Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτο, και τους συνδέει μία μακρόχρονη φιλία.
Συμμετέχει στη ραδιοφωνική εκπομπή «Αληθινός Λόγος» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου με παρουσιαστή τον π. Ηλία Κουτραφούρη, με τον οποίο πήραν την πρωτοβουλία μαζί με τον π. Χριστοφόρο να διοργανώσουν αυτή την πνευματική σύναξη με θέμα τη μετάνοια.

 

Σχετικά άρθρα

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή στην κορυφή